Praktisk information för tävlande

Proposition

Ni hittar proppen på TDB, eller genom att klicka på länken nedan:
Proposition SM & NM 2018

Musik

Glöm inte att skicka in er musik (MP3) till musik@smnmvoltige2018.com senast lördagen den 1:a september. Låten ska vara döpt till klubb, klass, lagnamn/voltigör samt ange om den avser inspring, grund eller kür/teknisk kür.

Veterinärbesiktning

Första veterinärbesiktningen sker på torsdag eftermiddag klockan 17.00 för samtliga, därefter på lördag och söndag morgon för de hästar som startar SM. Kostnad: 150 SEK/häst betalas i sekretariatet. 

Uppstallning

Uppstallning torsdag-söndag för 1500 SEK, 2 spånbalar ingår. Extra spån kan köpas på plats till en kostnad av 80 kr/bal. OBS! Sista betaldag för uppstallning är 10:e augusti! Bokas via TDB.

Träningstider

Det finns möjlighet att träna inomhus på torsdagen fram till klockan 16.00, 10 minuter per volt (3 volter) och det kommer finnas en lista i sekretariatet man kan skriva upp sig på. Om man önskar så kan man även träna på utebanorna efter veterinärbesiktningen.

Lunchpaket

Det finns möjlighet att beställa lunch fredag-söndag till en kostnad på 95kr/måltid. För mer information samt matsedel klicka här!

SM/NM Kläder

Beställ senast den 4:e augusti till klader@smnmvoltige2018.com, 
för mer information klicka här!

Kamratfest

Under lördagskvällen kommer det ordnas en kamratfest på anläggningen, anmälan skickas till kamratfest@smnmvoltige2018.com och kostar 150 kr. Vänligen ange eventuella allergier! Betalas till BG: 5100-9645 och märk betalningen med kamratfest och det namn/klubb du angav i beställningen.
Senast den 17 augusti!

Chef d'equipe

Mötet kommer att hålla till i cafeterian på torsdag kväll klockan 19.00. Två representanter från varje klubb får närvara.