deltagare sm/nm 2018

Här kommer alla tävlande att presenteras, för komplett lista - klicka här!OBS!! Vänligen skicka in en presentation till presentation@smnmvoltige2018.com


SORF Voltige

SORF Voltige håller till i Sala och har cirka 40 st aktiva voltigörer i olika åldrar och på olika nivåer. VI har allt från knattar i 4 års åldern till seniorer. Under säsongen som har varit har vi tävlat med lättklass lag, mix & mellanklass lag, individuella voltigörer, juniorlag & seniorlag. Vi är en stor förening med många voltigörer, longörer, hästar och stöttande föräldrar. 


SORF Seniorlag

Seniorlaget består av Jennie Johansson, Hanna Eljansbo, Kristina Norén, Eveline Törnros, Fanny Eklund & Maja Söderberg. Deras häst är Dario M tillsammans med ägare och longör Marie Johansson. Dario och Marie har tillsammans börjat om på nytt med voltige det här året  och vi är jätteglada att vi kommit så pass långt att vi startar ett Svenskt Mästerskap!Individuella

Till detta Svenska Mästerskap så deltar Yrsa Karlström (junior), My Lindström (minior) och Julia Johansson (minior) som individuella voltigörer på hästen Halving från Fortuna voltige. Karolina Bäck & Linnea Rova (miniorer) deltar också som individuella voltigörer på hästen Sems från Fortuna voltige.

En del av våra individuella voltigörer startar SM /NM för första gången medan vissa har mer erfarenhet i bagaget.


Team Raphaella

Ett individuellt team med Emmy Nilsson (junior) som tävlar för Stockholm Voltige, Matilda Lancing-Manrell & Andreas Manrell (seniorer) som tävlar för Östra Sörmlands lantliga Ryttarförening.

Knytpunkten för teamet är Nyköping där Matilda och Andreas bor och där även deras häst Raphaella står!

Vi har varit ett team sedan 2015 och försöker träna ihop ca 2 ggr i månaden, plus träningshelger både i Sverige och i Tyskland. Vi har väldigt roligt ihop och det finns inget bättre än när vi springer in alla tillsammans på banan, en för alla, alla för en :) Vi kommer ställa upp både i SM och NM klassen linade av Lisa Johnsson!


Ölands Voltige

Ölands Voltige är en liten voltigesektion i Sikehamn Hästsportklubb på östra Öland. Vi har i dagsläget två lag som tränar och tävlar, ett i lättklass skritt och ett lag som tidigare tävlat mixklass och som nu tränar upp en ny häst för att framöver kunna tävla i galopp.


INDIVIDUELLA

Charlotte och Frederike Kemna kommer ställa upp i den individuella juniorklassen på Caprifolen Voltigeklubbs häst Lövstykkes Latano. Medan Charlotte deltog i SM 2017, blir det debut för Frederike.

 

SVEA voltige

Vi har sedan två år tillbaka vårt center på DanJo Hill i Arrie och har en härlig förening med allt från bredd- till elitvoltige. SVEA Voltige kommer i år starta med två seniorlag, TEAM SVEA och SVEA Seniorlag och båda lagen kommer starta i både det svenska och nordiska mästerskapet.


TEAM SVEA

Tränare för TEAM SVEA är Daniela Fiskbaek och laget består av Natalie Brixland, Ella Filippa Velander, Klara Sjöström, Marie Li Korse, Julia Lindquist, Olivia Neilands och Malin Hultin. Lagets häst heter Dickens Hardsyssel och linas av Ronja Persson.


SVEA Seniorlag

SVEA Seniorlag består av Rebecka Christensson, Felizia Jörgensen Kristensson, Moa Ekeroth, Jennifer Sjöholm, Olivia Nilsson, Betty Palebo och Johanna Åkerström. Tränare för laget är Erica Svensson. Hästen tjejerna kommer starta på heter Bello Nero och linförare är Anna Berggren.


INDIVIDUELLA

Klubben kommer detta år att skicka rekordmånga individuella. Våra seniorer är Marie och Ella Filippa, juniorer är Malin Hultin och Elin Berggren och våra miniorer är Alva Eriksson, Moa Ekeroth, Julia Lindquist och Olivia Neilands. Hästarna de kommer att starta på är Quarterback, Dickens Hardsyssel, Braveheart och Trezor. Linförare för de individuella är Daniela Fiskbaek och Ronja Persson. Även alla våra individuella kommer att starta både SM och NM.

Fotograf för alla bilder: Michael Schanner, schanner-art


SJR Team Lady

Sandnes og Jæren Rideklubb fra Norge har drevet med voltige i 5-6 år og har cirka 25 aktive i alderen 6 år og oppover.

TEAM LADY består av hesten Lady som har blitt en stødig voltigehest. Maria Selliken er eier av hesten longør for teamet.  Vi har tre juniorer som skal delta: Oda Grødeland Braut, Vanessa Wick og Mari Såtendal. Alle har noe erfaring med konkurranser i utlandet, bl.a. Flyinge og Nordisk 2016 og 2017.


ÖRESTAD RYTTARESÄLLSKAP

Örestads voltige håller till i Malmö och har ca 35 aktiva på olika nivåer. Till detta SM kommer vi starta med ett juniorlag och fem individuella.

Örestads Lag Kristall

Är vårt juniorlag som kommer att starta på både SM och NM. I laget ingår Tova Carstensen, Livia Bell, Tess Carstensen, Anna Bergström, Lisa Wallin, Tindra Gullberg, Leija Larsson Saapunki och Lisa Fagerberg. Tränare för laget är sedan början av året Zara Klementsson. De startar på hästen Malaco (Malachit-P) med Lina Hemborg som linförare.

Individuella

Indviduellt startar vi med juniorerna Lisa Fagerberg, Livia Bell och Anna Bergström som startar på hästen Westly med linförare Lina Hemborg. Även Vera Brümmer startar i junior klassen på hästen Dynamite TS med Pernilla Sjöstrand som linförare. I senior klassen har vi Sandra Anderberg som även hon startar på Dynamite TS med Pernilla vid linan. Alla tjejer startar i både SM och NM klassen.